توصیه های مهم بهداشتی برای زائران اربعین

به گزارش بهداشت نیوز، دکتر محمد جعفر فره‌وش، فوق تخصص گوارش و کبد با توجه به آغاز پپاده‌رویی زائران اربعین در خصوص پیشگیری از بروز مسومیت غذایی و علائم گوارشی، گفت: به زائران توصیه می‌شود برای پیشگیری از بروز بیماری‌های واگیر، بهداشت فردی را به خوبی رعایت کنند و از مصرف مواد غذایی و آشامیدنی غیرایمن خودداری کنند.

وی با بیان اینکه سفر به آن دسته از زائرانی که به بیماری‌های عفونی مبتلا هستند، توصیه نمی‌شود، افزود: با توجه به تراکم بالای جمعیت در کربلا بیماری‌های واگیر سریعا به سایر افراد منتقل و آنها را نیز درگیر می‌کند به همین دلیل به بیماران مبتلا به بیماری‌های عفونی و واگیر سفر توصیه نمی‌شود.

این استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران با تاکید براینکه زائران باید مواد شوینده با خود به همراه داشته باشند، یادآور شود: زائران باید در فواصل زمانی کوتاه دست‌ و صورت خود را با آب و صابون به خوبی شست‌و‌شو دهند، زیرا رعایت این امر زنجیره انتقال بسیاری از بیماری‌های واگیر را قطع می‌کند.

وی تصریح کرد: زائران باید به خاطر داشته باشند از مکان‌هایی غذا تهیه کنند که دارای مجوز بهداشتی باشد و حتما قبل از غذا دست‌‌های خود را با آب و صابون بشویند، زیرا بسیاری از بیماری‌های منتقله افراد را از طریق مصرف آب و غذای آلوده درگیر می‌کند. برای مثال شست‌و‌شوی دست‌ها قبل از غذا مانع از انتقال بیماری‌هایی از جمله هپاتیت A، انگلی و میکروبی می‌شود.

منبع: خبرگزاری قطره

0 پاسخ

ارسال یک پاسخ

می خواهید در گفتگو ها شرکت کنید؟
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *